Aanbod

Je kunt je aanmelden voor een individueel traject, als (echt)paar of voor een groep.

Voor een individueel traject gaan we eerst een intakegesprek aan. Samen zullen we proberen de hulpvraag helder te krijgen en een traject uit te stippelen. De lengte daarvan hangt af van je hulpvraag. Over het geheel gezien kan een traject van 4-8 sessies al veel inzichten en verandering brengen. Voor een vraagstelling met een dieper liggende oorzaak is vaak meer tijd nodig.

De therapie is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen en kan indien nodig (bijvoorbeeld als er sprake is van lichamelijke klachten) ook bij iemand thuis worden geboden. Ook is het mogelijk als echtpaar te komen, of deel te nemen aan een groep. Dat laatste hangt af van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden voor een therapie voelt vaak als een grote stap. Daarom bieden wij niet alleen deskundigheid, maar wordt er ook gewerkt aan het bieden van vertrouwen, geheimhouding en hulpverlening op maat.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Bel of mail dan voor een oriënterend gesprek. Zo’n gesprek is gratis en vrijblijvend, en kan wellicht je vragen beantwoorden of twijfels wegnemen.

Cliënten jeugdzorg

De praktijk zal in 2024 geen contract meer hebben met de Friese gemeenten voor specialistische jeugdzorg. Dat betekent dat er geen nieuwe cliënten tot 18 jaar meer worden aangenomen via verwijzers, mits deze verwijzer zelf de hoofdaannemer is. 

Informeer naar wat nog wel mogelijk is!