Activiteiten

In het kader van de Week van de Vaktherapie, (15-21 november 2021) stelt de praktijk zijn deuren open! Iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van beeldende vaktherapie, kan langskomen op woensdag 17 of vrijdag 19 november van 10-12 uur. Het adres is De Singel 2 in Drachten. De koffie/thee en als je wilt een laagdrempelige beeldende werkvorm staan voor je klaar. Je hoeft je niet perse aan te melden. Maar het mag wel.

Van harte welkom!

Ps: We houden ons aan de corona maatregelen en verwachten dat ook van u.

Kijk voor meer informatie over activiteiten in de week van de vaktherapie op www.weekvandevaktherapie.nl

In onze praktijk in Drachten kun je trouwens altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende kennismaking  met beeldende therapie . Je bent welkom met je vragen over de therapievorm en de mogelijkheden die de therapie biedt voor jou of  je kind.

Nieuw voor volwassenen is de mogelijkheid mee te doen in het atelier. Dit is voor (jong en oud) volwassenen, die graag creatief aan de slag willen met zichzelf en daar graag begeleiding in willen. Misschien wil je iets uitzoeken over jezelf, loop je ergens vast of wil je  gewoon  je creatieve mogelijkheden ontdekken.  Alle aanwezige creatieve materialen staan tot je beschikking. Je kunt in een groepje werken of alleen een plekje vinden. 

De mogelijkheden worden individueel besproken. Maximum groepsgrootte is 4 personen. De kosten zijn 15 euro per uur. 

Start: september 2022

Voor vragen neem gerust contact op. 

Vragen of aanmeldingen  via contact@vanzelfbeeldend.nl of 06-83446938.