Profiel

“ik ben enthousiast over beeldende therapie vanwege de kracht ervan, om dat wat leeft in je binnenste naar boven te halen door vormen en kleuren. In deze therapie creëer je eigen beelden, die meer kunnen weergeven dan woorden ooit kunnen bevatten.”

Mijn naam is Gerrie Plat (geboren in Franeker in 1965). Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Hogeschool Midden Nederland voor de HBO studie “creatieve therapie beeldend”. Nu heet dat vaktherapie. Daarna heb ik ruime werkervaring als beeldend  therapeut opgedaan in de ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb zowel met kinderen, tieners  als met (jong) volwassenen en ouderen gewerkt.
Profiel
Ik werk vanuit een christelijke mensvisie en een eclectische methodiek. Dat wil zeggen dat ik mijn studie achtergrond heb aangevuld met praktijkgerichte ervaringen en cursussen die de nieuwste methodische inzichten bevatten.
Ik ben geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor vaktherapeuten en aangesloten bij de vereniging voor beeldende vaktherapie. De praktijk heeft een KIWA keurmerk. (ZZP in de zorg)