Profiel

Mijn naam is Gerrie Plat (geboren in Franeker in 1965). Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de Hogeschool Midden Nederland voor de HBO studie “creatieve therapie beeldend”. Daarna heb ik ruime werkervaring als beeldend  therapeut opgedaan in de ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg, onder meer bij  de christelijke GGZ “In de Bres”  in Drachten. Ik heb zowel met kinderen, tieners  als met (jong) volwassenen en ouderen gewerkt.

Ik werk vanuit een christelijke mensvisie en  een eclectische methodiek. Dat wil zeggen dat ik mijn studie achtergrond  heb aangevuld met praktijkgerichte ervaringen en cursussen die de nieuwste methodische inzichten bevatten.

Ik ben geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor vaktherapeuten en bij het SKJ, en aangesloten  bij de Nederlandse Vereniging voor Vaktherapie. De praktijk heeft een KIWA keurmerk.

Ik ben enthousiast over creatieve therapie vanwege de kracht ervan, om dat wat leeft in je binnenste naar boven te halen door vormen en kleuren. In deze therapie creëer je eigen beelden, die meer kunnen weergeven dan woorden kunnen bevatten.